PDA

View Full Version : Volts reading 0


DjMaddius
03-20-2012, 07:37 PM
When I use python on the test bot, I get a volt reading of 0 on the driverstation. I havn't tested the ds.GetBatteryVoltage () yet though I plan to tomorrow. While I'm here, anyone have any idea as to how to fix this?

virtuald
03-22-2012, 01:19 AM
Put the appropriate jumper on the analog sidecar. It's documented somewhere...

Keyreaper
03-22-2012, 08:19 AM
If I remember correctly the jumpers should be placed on the two outer most pins on the analog controller.

DjMaddius
03-22-2012, 01:22 PM
Alright, thanks guy's. I'll try it in a few and see what I get.