PDA

View Full Version : Servos


Element945
02-10-2003, 11:00 AM
Can we use more Servos then are in the kit?

What are the limitations on what type of servos we use?

Any help is greatly appreciated :] .....

Cory
02-10-2003, 12:19 PM
search... there was a thread on this a few days ago.

To answer the question quickly, no you cannot use any more than were provided.

Cory

Jnadke
02-10-2003, 12:32 PM
Actually, you can buy additional servos, but they have to be from digikey. The servo itself cannot cost more than $100, and you cannot use more than $200 in servos (falls under the "additional electronics limits").

You also cannot buy continuous-rotation servos to be used as a motor.

http://jive.ilearning.com/thread.jsp?forum=3&thread=712&message=1417&q=736572766f#1417