PDA

View Full Version : Basic Run Error


BinaryBob0001
01-22-2002, 01:42 AM
I've got my controller set up and everything seems to be connected and turned on properly, there's just on thing: Nothing works! Even the example programs return a basic run error light on the control unit. Can anyone tell me why that is?

iscrc2
01-22-2002, 01:50 AM
are you able to download to the controller? It sounds like you are because you say "even the example programs". Do you mean the FIRST default program or some sample pbasic programs?

Have you setup the OI and RC as simply as possible to debug the situation? Whats plugged into what for you?

Morgan Jones
01-22-2002, 09:48 AM
Have you remembered to press the "reset" button after downloading a new program? The RC always shows a basic run error after downloading a new program until reset is pressed.

BinaryBob0001
01-24-2002, 02:09 AM
Thank you for the "reset button error" lol, that was an easy problem to solve, my team is now already to go. Thanks a lot.