PDA

View Full Version : Possible Wire Problem?


D.J. Fluck
02-12-2002, 03:23 PM
When we pulled our red wire out of the kit of parts we noticed that we had 12 gage instead of 10. We had the standard 10 gage black wire. Did anyone else have this happen to them...

The other possibility is that someone who pulled the contents of the Kit of Parts put the wrong sized wire back?

If not, check your wire

Wetzel
02-16-2002, 09:03 PM
I have noticed this similar problem mentioned in other posts and on the Yahoo board.
*Plugs for inventory check first thing when the kit gets to the shop*

Stephanie
02-17-2002, 02:28 AM
yep, we noticed that too.