PDA

View Full Version : Code suddenly stopped uploading?


sp33chy
02-06-2010, 01:04 PM
I wrote some camera code and it seemingly does not have any errors....So tried uploading... no go. Tried connecting directly and via router. Is there maybe something really obvious I'm missing?

edit: Here is the entire log from my crio...
http://pastebin.ca/1788283

Here is the code if anyone can help me... yes its messy.
http://pastebin.ca/1788313

Uploads if I comment out all the camera code...

Kingofl337
02-06-2010, 11:54 PM
Replace:
#
public void robotMain(){
#
m_robotMainOverridden = false;
#
camera = AxisCamera.getInstance();
#
//camera.getInstance();
#
camera.writeResolution(AxisCamera.ResolutionT.k320 x240);
#
camera.writeBrightness(0);
#
}

with
#
public RobotTemplate(){
#
m_robotMainOverridden = false;
#
AxisCamera camera = AxisCamera.getInstance();
#
//camera.getInstance();
#
camera.writeResolution(AxisCamera.ResolutionT.k320 x240);
#
camera.writeBrightness(0);
#
}

sp33chy
02-08-2010, 05:53 PM
Thanks for helping but didn't work ):

Can someone share their camera code so I can be sure that its not the software crio-side that's the issue? That would be much appreciated! Come on, help a rookie team out.