PDA

View Full Version : Not enough pins =(


FREEZERMAN910
01-31-2011, 09:04 PM
We were mapping out our control board for 2011 and we ran into a slight problem, we need more imputs than we have:eek:, does anyone know if we could possibly put 2 cypress first touch PSoC 5's, or if we could find another I/O board with more imputs??

AustinSchuh
01-31-2011, 09:12 PM
You can take the joysticks in the KOP apart and wire in your own buttons instead. Not the cleanest solution, but it works.

Joe Ross
01-31-2011, 10:17 PM
The eStop Robotics CCI looks like a joystick to the driver station and allows you to attach your own buttons and analog sensors. http://www.estoprobotics.com/estore/index.php?_a=viewProd&productId=33

It does appear that some people are having trouble with it, however. http://www.chiefdelphi.com/forums/showthread.php?threadid=90529

Greg McKaskle
02-01-2011, 06:42 AM
Have you switched the Cypress to the Enhanced mode already?

Greg McKaskle