View Single Post
  #3   Spotlight this post!  
Unread 01-28-2011, 11:38 PM
Chris_Elston's Avatar
Chris_Elston Chris_Elston is offline
Controls Engineer
AKA: chakorules
None #1501 (Team THRUST)
Team Role: Engineer
 
Join Date: Feb 2004
Rookie Year: 2001
Location: Huntington, Indiana
Posts: 665
Chris_Elston has a reputation beyond reputeChris_Elston has a reputation beyond reputeChris_Elston has a reputation beyond reputeChris_Elston has a reputation beyond reputeChris_Elston has a reputation beyond reputeChris_Elston has a reputation beyond reputeChris_Elston has a reputation beyond reputeChris_Elston has a reputation beyond reputeChris_Elston has a reputation beyond reputeChris_Elston has a reputation beyond reputeChris_Elston has a reputation beyond repute
Send a message via AIM to Chris_Elston Send a message via Yahoo to Chris_Elston
Re: AndyMark Nanotube gearbox issue

Quote:
Originally Posted by Taylor View Post
We'd been driving our robot around yesterday when we noticed a couple wheels would stop spinning intermittently.
We had this issue last year:

Our Nanos
http://www.flickr.com/photos/teamthr...7623925567282/

Put two washers between the CIM motor and the Nano gearbox. That fixed it for us, I remember.

Also check this bearing, make sure it is not tilting the CIM one way. If so, change bearing to flush bearing or use the washers to space the CIM out.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	IMG00360-20100128-2039.jpg
Views:	92
Size:	95.1 KB
ID:	9870  
__________________
Team T.H.R.U.S.T. 1501
Download all of our past robot's source code here:Repository

Favorite CD quote:
"That can't be their 'bot. not nearly enough (if any) rivets to be a 1501 machine." ~RogerR: Team #1369