Go to Post I am a geek. - Andy Baker [more]
Home
Go Back   Chief Delphi > Technical > Control System > FRC Control System
CD-Events   CD-Media   CD-Spy   FRC-Spy  
portal register members calendar search Today's Posts Mark Forums Read FAQ rules

 
Reply
Thread Tools Rate Thread Display Modes
  #1   Spotlight this post!  
Unread 01-24-2010, 10:24 PM
remulasce's Avatar
remulasce remulasce is offline
Code Associate
FRC #0597 (Wolverines)
Team Role: College Student
 
Join Date: Jan 2010
Rookie Year: 2007
Location: LA
Posts: 113
remulasce is a splendid one to beholdremulasce is a splendid one to beholdremulasce is a splendid one to beholdremulasce is a splendid one to beholdremulasce is a splendid one to beholdremulasce is a splendid one to beholdremulasce is a splendid one to behold
Driver station can't find io module

The problem is that when I try to connect the io station to our control laptop, it cannot find the io station. We have downloaded the v2 code to the iostation, but the driver station cannot find the io station on either the driver station netbook or a different laptop. The service that is supposed to be running is running, and a green light is lit on the iostation, so we have power. Any ideas on how to fix this?
Reply With Quote
  #2   Spotlight this post!  
Unread 01-24-2010, 10:34 PM
Gary.C Gary.C is offline
OUTWORK US
FRC #1323 (MadTown Robotics)
Team Role: Mentor
 
Join Date: Jul 2008
Rookie Year: 2008
Location: Madera, CA
Posts: 152
Gary.C has a reputation beyond reputeGary.C has a reputation beyond reputeGary.C has a reputation beyond reputeGary.C has a reputation beyond reputeGary.C has a reputation beyond reputeGary.C has a reputation beyond reputeGary.C has a reputation beyond reputeGary.C has a reputation beyond reputeGary.C has a reputation beyond reputeGary.C has a reputation beyond reputeGary.C has a reputation beyond repute
Send a message via AIM to Gary.C
Re: Driver station can't find io module

Run the DS Update again and when it pops up what to install remove the cypress components and then let it finish. Then run the DS Update again and have it install the cypress components. It should appear in the driver station after that.
__________________
Gary Chahal
Webmaster & Sales Representative, WestCoast Products || Twitter
MadTown Robotics Team 1323
Reply With Quote
  #3   Spotlight this post!  
Unread 01-25-2010, 12:24 AM
nathanww nathanww is offline
Hacker
FRC #1678 (Citrus Circuits)
Team Role: Programmer
 
Join Date: Dec 2008
Rookie Year: 2007
Location: Davis, CA
Posts: 224
nathanww is just really nicenathanww is just really nicenathanww is just really nicenathanww is just really nice
Re: Driver station can't find io module

Are you plugging into the USB hub? And if so, are other devices on the hub working?

We discovered a few days ago that the RED USb plug on the hub is only for power. If this is the only one connected, nothing will work even though stuff will light up.
__________________
Get yer robot source code here!
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
2010 Driver Station Netbook Driver Account and Java joshholat FRC Control System 2 01-10-2010 02:04 PM
Can't change team # (was: Driver Station problem) Lilszamora FRC Control System 2 02-03-2009 03:26 PM
Can't find frame generator xrabohrok Inventor 2 01-14-2008 03:11 PM
Can't find .h files pmzq Programming 2 01-24-2006 12:03 AM
Can't find CD? Trinora 3D Animation and Competition 2 01-10-2004 01:47 PM


All times are GMT -5. The time now is 08:34 PM.

The Chief Delphi Forums are sponsored by Innovation First International, Inc.


Powered by vBulletin® Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © Chief Delphi