OCCRA
Go to Post You need a good BAD (*BAD = Ball Acquisition Device) - DonRotolo [more]
Home
Go Back   Chief Delphi > Technical > Electrical
CD-Media   CD-Spy  
portal register members calendar search Today's Posts Mark Forums Read FAQ rules

 
Reply
Thread Tools Rate Thread Display Modes
  #1   Spotlight this post!  
Unread 10-11-2018, 02:37 PM
Meepadeep0316 Meepadeep0316 is offline
Registered User
FRC #5484 (The Wolf Pack)
Team Role: Programmer
 
Join Date: Feb 2017
Rookie Year: 2017
Location: South Bend, IN
Posts: 7
Meepadeep0316 is an unknown quantity at this point
Kangaroo Power Cord

Hello, my team is using the kangaroo to allow for vision on our robot. But, we lost our power cord and cant find it online. Is there anyway to buy just the cord?
Reply With Quote
  #2   Spotlight this post!  
Unread 10-11-2018, 03:02 PM
jlindquist74's Avatar
jlindquist74 jlindquist74 is offline
WOPR Software Integration Lead
FRC #1622 (Team Spyder)
Team Role: Coach
 
Join Date: Feb 2011
Rookie Year: 1337
Location: Poway, CA
Posts: 130
jlindquist74 has a reputation beyond reputejlindquist74 has a reputation beyond reputejlindquist74 has a reputation beyond reputejlindquist74 has a reputation beyond reputejlindquist74 has a reputation beyond reputejlindquist74 has a reputation beyond reputejlindquist74 has a reputation beyond reputejlindquist74 has a reputation beyond reputejlindquist74 has a reputation beyond reputejlindquist74 has a reputation beyond reputejlindquist74 has a reputation beyond repute
Re: Kangaroo Power Cord

The specs page says the AC adapter delivers 12 volts at 3 amps. That's easy to find online, the question is what kind of DC input connector does the Kangaroo have? Is it a common 5.5mm x 2.1 or 2.5mm barrel connector, or is it something exotic? (I can't tell from photos, and I can't find it online, either.)
__________________
Reply With Quote
  #3   Spotlight this post!  
Unread 10-15-2018, 10:34 AM
scca229 scca229 is offline
FTA acquiring knowledge
AKA: Nate
FRC #0060
Team Role: Mentor
 
Join Date: Apr 2014
Rookie Year: 2011
Location: South of Phoenix, Arizona
Posts: 291
scca229 is a splendid one to beholdscca229 is a splendid one to beholdscca229 is a splendid one to beholdscca229 is a splendid one to beholdscca229 is a splendid one to beholdscca229 is a splendid one to beholdscca229 is a splendid one to behold
Re: Kangaroo Power Cord

I'll try to get on a ladder and pull the plug from my Kodi Kangaroo and get a physical measurement of the plug for you.
__________________
Nate


Reply With Quote
  #4   Spotlight this post!  
Unread 10-15-2018, 11:09 PM
Scott L.'s Avatar
Scott L. Scott L. is offline
Registered User
FRC #0222 (Tigertrons)
Team Role: Engineer
 
Join Date: Sep 2003
Rookie Year: 1998
Location: Tunkhannock PA
Posts: 303
Scott L. is just really niceScott L. is just really niceScott L. is just really niceScott L. is just really niceScott L. is just really nice
Send a message via AIM to Scott L.
Re: Kangaroo Power Cord

You could buy a set of these https://www.ebay.com/p/Laptop-Notebo...2981279&chn=ps

then just find the one that fits and order a cable with that end.
__________________
You can do anything, if you put your mind to it!!!
http://asp.shinraikon.com
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 02:14 AM.

The Chief Delphi Forums are sponsored by Innovation First International, Inc.


Powered by vBulletin® Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © Chief Delphi