OCCRA
Go to Post the always so humble metal-in-motion.....i know your tricks; you all are gonna have a killer robot as usual.... - Stephen Kowski [more]
Home
Go Back   Chief Delphi > Technical > Programming
CD-Media  
portal register members calendar search Today's Posts Mark Forums Read FAQ rules

 
Reply
Thread Tools Rate Thread Display Modes
  #1   Spotlight this post!  
Unread 11-06-2018, 10:13 AM
acastagna acastagna is offline
Registered User
FRC #1493
 
Join Date: Jan 2012
Location: Albany High School
Posts: 55
acastagna is an unknown quantity at this point
Visual Studio - create a new class

I am playing around with Visual Studio to try and get ahead of the learning curve, and have been able to create a robot project and even import our code from last year. However, when working with a new robot project I cannot figure out how to add a new class.

The "WPILib: Create a new class/command" function gives me the message "Must select a folder to create a command". I have been unable to figure out how to specify the folder. If I just create a new file and put in some code to define the class , the class is not recognized. I also tried creating an empty folder with the name of the class I want.

Is this something that is not enabled in the alpha version, am I missing something obvious, or is my problem the fact that I don't know anything about gradle?
Reply With Quote
  #2   Spotlight this post!  
Unread 11-06-2018, 10:20 AM
Ty Tremblay's Avatar
Ty Tremblay Ty Tremblay is offline
Robotics Engineer
FRC #0319 (Big Bad Bob)
Team Role: Mentor
 
Join Date: Feb 2006
Rookie Year: 2004
Location: Alton NH
Posts: 1,039
Ty Tremblay has a reputation beyond reputeTy Tremblay has a reputation beyond reputeTy Tremblay has a reputation beyond reputeTy Tremblay has a reputation beyond reputeTy Tremblay has a reputation beyond reputeTy Tremblay has a reputation beyond reputeTy Tremblay has a reputation beyond reputeTy Tremblay has a reputation beyond reputeTy Tremblay has a reputation beyond reputeTy Tremblay has a reputation beyond reputeTy Tremblay has a reputation beyond repute
Re: Visual Studio - create a new class

If you right click on the folder you want to add a class to in the Explorer on the left of Visual Studio Code, you should see an option to "Create new class/command".
__________________
Reply With Quote
  #3   Spotlight this post!  
Unread 11-06-2018, 01:57 PM
acastagna acastagna is offline
Registered User
FRC #1493
 
Join Date: Jan 2012
Location: Albany High School
Posts: 55
acastagna is an unknown quantity at this point
Re: Visual Studio - create a new class

Thank you !
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 07:18 PM.

The Chief Delphi Forums are sponsored by Innovation First International, Inc.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © Chief Delphi