OCCRA
Go to Post I am surprised at the relative conservative capability you described on our 2006 machine. As for the 2007 machine, in anticipation of an aquatic game, we have completed a robot that "walks on water" and are well along with one that can "part the sea". - Bill Beatty [more]
Home
Go Back   Chief Delphi > Technical > Motors
CD-Media   CD-Spy  
portal register members calendar search Today's Posts Mark Forums Read FAQ rules

 
Reply
Thread Tools Rate Thread Display Modes
  #1   Spotlight this post!  
Unread 03-17-2018, 01:29 PM
Braydon18's Avatar
Braydon18 Braydon18 is offline
Registered User
FRC #5611 (Neon Tigers)
Team Role: Driver
 
Join Date: Feb 2018
Rookie Year: 2015
Location: Oklahoma
Posts: 27
Braydon18 is an unknown quantity at this point
Exclamation Talon SR not working

Our Talon SR motor controllers from the 2015 KOP are not functioning properly. Everything is wired and programmed correctly. When I enable them, they have no change in the indicator light. It flashes an orange light just like the other motor controllers, but when I enable it the Talon SRXs quit blinking, but the Talon SRs keep blinking. Any help would be greatly appreciated.
Reply With Quote
  #2   Spotlight this post!  
Unread 03-17-2018, 02:00 PM
pkrishna3082's Avatar
pkrishna3082 pkrishna3082 is online now
love/hate relationship with swerve
AKA: Parthiv Krishna
FRC #3082 (Chicken Bot Pie) and FTC #13471 Mentor (Minnetonka)
Team Role: Leadership
 
Join Date: Mar 2017
Rookie Year: 2016
Location: Minnetonka, MN, USA
Posts: 802
pkrishna3082 has a reputation beyond reputepkrishna3082 has a reputation beyond reputepkrishna3082 has a reputation beyond reputepkrishna3082 has a reputation beyond reputepkrishna3082 has a reputation beyond reputepkrishna3082 has a reputation beyond reputepkrishna3082 has a reputation beyond reputepkrishna3082 has a reputation beyond reputepkrishna3082 has a reputation beyond reputepkrishna3082 has a reputation beyond reputepkrishna3082 has a reputation beyond repute
Re: Talon SR not working

Make sure the pwm wires aren't plugged in backwards. The side with a small B in the plastic should have the black/brown wire. That wire should correspond to the ground connection on the Rio.

Are you sure that it's programmed correctly... make sure that you have the correct port in software.
__________________

My posts constitute my opinions, and mine alone, and are not representative of the views held by my team.
2010-2011: FLL 11083, 13873 (Minnetonka Silver) - Programmer
2016-: FRC 3082 (Chicken Bot Pie) - Engineering Captain, fmr. Programming Lead, 2017&2018 Dean's List Finalist
2017-: FTC 13471 (Minnetonka) - Founding Mentor
Reply With Quote
  #3   Spotlight this post!  
Unread 03-17-2018, 03:27 PM
Braydon18's Avatar
Braydon18 Braydon18 is offline
Registered User
FRC #5611 (Neon Tigers)
Team Role: Driver
 
Join Date: Feb 2018
Rookie Year: 2015
Location: Oklahoma
Posts: 27
Braydon18 is an unknown quantity at this point
Re: Talon SR not working

Quote:
Originally Posted by pkrishna3082 View Post
Make sure the pwm wires aren't plugged in backwards. The side with a small B in the plastic should have the black/brown wire. That wire should correspond to the ground connection on the Rio.

Are you sure that it's programmed correctly... make sure that you have the correct port in software.
Got them to work Thank you!!!
Reply With Quote
  #4   Spotlight this post!  
Unread 03-17-2018, 03:41 PM
Ether's Avatar
Ether Ether is offline
systems engineer (retired)
no team
 
Join Date: Nov 2009
Rookie Year: 1969
Location: US
Posts: 9,126
Ether has a reputation beyond reputeEther has a reputation beyond reputeEther has a reputation beyond reputeEther has a reputation beyond reputeEther has a reputation beyond reputeEther has a reputation beyond reputeEther has a reputation beyond reputeEther has a reputation beyond reputeEther has a reputation beyond reputeEther has a reputation beyond reputeEther has a reputation beyond repute
Re: Talon SR not working

Quote:
Originally Posted by Braydon18 View Post
Got them to work Thank you!!!
What did you do to get them to work?

Share with the community.


Reply With Quote
  #5   Spotlight this post!  
Unread 03-17-2018, 04:56 PM
Braydon18's Avatar
Braydon18 Braydon18 is offline
Registered User
FRC #5611 (Neon Tigers)
Team Role: Driver
 
Join Date: Feb 2018
Rookie Year: 2015
Location: Oklahoma
Posts: 27
Braydon18 is an unknown quantity at this point
Re: Talon SR not working

I had the PWM Cables plugged in backwards. I had the white part of the cable to the B end. I reversed it to where the black end was plugged in to B.
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 02:52 PM.

The Chief Delphi Forums are sponsored by Innovation First International, Inc.


Powered by vBulletin® Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © Chief Delphi