Permission denied

Hello,

     If anybody can help with this error that would be great.

Buildfile: C:\Users\Robotics Team 4012\workspace\Getting Started\build.xml
Trying to override old definition of task classloader
get-target-ip:
[echo] Trying Target: roboRIO-4012-FRC.local
[echo] roboRIO not found via mDNS, falling back to static USB
[echo] roboRIO found via static USB
dependencies:
[echo] roboRIO image version validated
deploy:
[sshexec] Connecting to 172.22.11.2:22
[sshexec] cmd : rm -f /home/lvuser/FRCUserProgram
[sshexec] Could not chdir to home directory /home/lvuser: Permission denied
[sshexec] rm: can’t stat ‘/home/lvuser/FRCUserProgram’: Permission denied
[sshexec] Remote command failed with exit status 1
[echo] [athena-deploy] Copying code over.
[scp] Connecting to 172.22.11.2:22

BUILD FAILED
C:\Users\Robotics Team 4012\wpilib\cpp\current\ant\build.xml:67: com.jcraft.jsch.JSchException: Could not send ‘C:\Users\Robotics Team 4012\workspace\Getting Started\Debug\FRCUserProgram’ to ‘/home/lvuser’ - 3: Permission denied

Total time: 4 seconds

Can you tell us how you are connected to the roboRIO? ethernet or USB?

Have you changed the log-in information for the lvuser account on the roboRIO?

Did you try anything I suggested on the other thread? My suggestion remains reimage your RoboRIO. Something is messed up with the permissions on the /home/lvuser directory, and the simplest way should be to reimage it.

Fsilberberg, we reimaged the roborio but I am not the programmer. This happened after they left when I tried to deploy the program. I’m not sure if the other errors are there.

Rtfgrow, we are using usb to connect to the roborio.

Thank you both for the help.

I want to make sure I have all the facts straight. Is this the order that things happened? Did you do anything else?

  1. The programmers left
  2. you reimaged the roboRio
  3. you tried to deploy the code

What language are you using?

I am having similar problems and detailed what I am seeing in this post - http://www.chiefdelphi.com/forums/showpost.php?p=1547748&postcount=9.

Any help anyone in the know could lend would be appreciated!

He is using C++.

BUILD FAILED
C:\Users\Robotics Team 4012\wpilib*cpp*\current\ant\build.xml:67: com.jcraft.jsch.JSchException: Could not send ‘C:\Users\Robotics Team 4012\workspace\Getting Started\Debug\FRCUserProgram’ to ‘/home/lvuser’ - 3: Permission denied