really slow...........................

Posted by Ken Leung at 2/13/2001 5:58 PM EST

Student on team #192, Gunn Robotics Team, from Henry M. Gunn Senior High School.

Is it just me, or is this web site loading really slow lately?

I’ve been posting messages last night, and it took a whole minute or so to get to any other posting so I can read them. What’s going on? Is it because too many people are visiting this site?

How about some stats?

Posted by Lora Knepper at 2/13/2001 6:31 PM EST

Other on team #73, Tigerbolt, from Rochester Institute of Technology / Edison Tech HS and Alstom and Fiber Technologies.

In Reply to: really slow…
Posted by Ken Leung on 2/13/2001 5:58 PM EST:

Dont think it’s that…CD has been loading faster than it has in months for me…and I’m on a poor little 56k dial up ;o)

Posted by Joe Ross at 2/13/2001 8:28 PM EST

Engineer on team #330, Beach Bot, from Hope Chapel Academy and NASA/JPL , J&F Machine, and Raytheon.

In Reply to: Fast for me…
Posted by Lora Knepper on 2/13/2001 6:31 PM EST:

: Dont think it’s that…CD has been loading faster than it has in months for me…and I’m on a poor little 56k dial up ;o)

I browse the forums both on a 56k modem and on a t3 connection. Last night the forums I was on the fast connection and they were loading like I was on the slow connection.

Posted by EddieMcD at 2/13/2001 10:11 PM EST

Student on team #121, Islanders, from Middletown High School and NUWC.

In Reply to: Fast for me…
Posted by Lora Knepper on 2/13/2001 6:31 PM EST:

I’m having no problem on our T3. Could it be your location?

Posted by nick237 at 2/13/2001 9:33 PM EST

Engineer on team #237, sie h2o bots, from Watertown high school ct and sieman co.

In Reply to: really slow…
Posted by Ken Leung on 2/13/2001 5:58 PM EST:

Possibly it has some thing to do with wehber hitting the send button a gazzillion times…
Nick237

: Is it just me, or is this web site loading really slow lately?

: I’ve been posting messages last night, and it took a whole minute or so to get to any other posting so I can read them. What’s going on? Is it because too many people are visiting this site?

: How about some stats?

Posted by Brandon Martus at 2/13/2001 11:33 PM EST

Other on team #47, ChiefDelphi, from PCHS and Delphi Automotive Systems.

In Reply to: really slow…
Posted by Ken Leung on 2/13/2001 5:58 PM EST:

I’ve noticed no change.
It may be your connection, or some connection between you and the site.

Here are some stats, since you asked:

Date Visits Pages Hits

Fri Feb 9 2001 1536 11267 21951
Sat Feb 10 2001 1195 7921 15274
Sun Feb 11 2001 1490 10470 21357
Mon Feb 12 2001 1455 15019 30022
Tue Feb 13 2001 1382 12442 25071

Date Kb Kb/visitor bytes/hit

Fri Feb 9 2001 274832.47 321.82 12820
Sat Feb 10 2001 209614.73 322.48 14053
Sun Feb 11 2001 239381.87 318.33 11477
Mon Feb 12 2001 347542.05 396.29 11854
Tue Feb 13 2001 283506.51 357.06 11579

(sorry for the nearly-unreadable formatting)
:slight_smile:

: Is it just me, or is this web site loading really slow lately?

: I’ve been posting messages last night, and it took a whole minute or so to get to any other posting so I can read them. What’s going on? Is it because too many people are visiting this site?

: How about some stats?